Home

Misiunea noastra este aceea de a furniza produse si servicii de calitate, in stricta conformitate cu cerintele si standardele internationale. Am dezvoltat totul, am investit in cercetare pentru a fi capabili sa furnizam o solutie optima, ieftina si functionala.

COMRANADO a inceput implementarea sistemului de automatizare a distributiei energiei electrice in anul 1997, in judetul Mehedinti, sistemul extinzandu-se in toate cele 7 judete ale “S.C. CEZ DISTRIBUTIE S.A.” – Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman, Valcea cat si in cadrul  “EON Moldova” – Piatra Neamt, “Electrica Transilvania Sud” – Brasov.

Sistemul tip SCADA acopera in prezent 30% din suprafata tarii si este un sistem complet si complex, care a asigurat si asigura in continuare functionalitatea retelelor de distributie in conditii de fiabilitate si de maxima eficienta si siguranta. Deasemenea, incepand cu anul 2008, COMRANADO a executat lucrari de modernizare a 7 statii de transformare 110kV/20kV.

In completarea portofoliului nostru, incepand cu 2012, Comranado ofera de asemenea servicii de integrare in SCADA pentru centralele de energie alternativa (parcuri foto-voltaice si micro-hidrocentrale), impreuna cu partenerii nostri din cadrul companiei ELVAC, care ofera un RTU eficient si fiabil, RTU7M, care foloseste protocoale standard de comunicatie (IEC 60870-5-101/103/104 , DNP3.0 sau ModBus)

Politica firmei COMRANADO este aceea de a fi mereu aproape de clienti, de a veni in intampinarea dorintelor acestora – de aceea beneficiarii pot avea confirmarea ca alaturi de noi vor fi in permanent contact cu o echipa de profesionisti care le inteleg necesitatile si se vor ridica la nivelul asteptarilor.

Limba
Parteneri

ELVAC GROUP

Vremea

Vremea in Craiova

Vizitatori

free counters